22 Nisan 2008 Salı

PIRINCTE OYNANAN OYUNU BOZABILIRIZ..



Arkadaşlar ,Uluslararası para mafyası ve onların yerli işbirlikçileri paralarını pirinçe yatırarak , çok büyük miktarda pirinç stoğu yaptı , Türkiye'de pirinç fiyatlarını toptan 400 bin liradan 4 milyon liraya kadar çıkarttı , bir süre daha stoklarını piyasaya sürmeyerek 5 ytl e çıkınca süreceklermiş .Tüketici birlikleri bir süreliğine boykot çağrısı yapıyor Bu stokları 1hafta 10 gün içerisinde piyasaya sürmezlerse büyük zarar edeceklermiş ,herkesi ay sonuna kadar , 1 Mayıs'a kadar kesinlikle pirinç almamaları konusunda uyarıyorlar .15 gün pirinç yemezsek ölmeyiz, ama stokçulara bu milletin duyarsız olmadığını , aptal olmadığını , gerektiğinde tepki verebileceğini duyurmak lazım . Ben Mayıs ayına kadar kesinlikle pirinç almayacağım , lokantada yemekhanede pirinç pilavı yemeyeceğim , etrafımdakileri de uyaracağım .Pirinçi 5 ytl yerine 1 ytl'den yemek istiyorum .
Milletimiz gözünü açsın artık . detaylı bilgi edinmek isteyenler Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker' in konuyla iligili yorumlarını şuradanokuyabilirsiniz.

2 yorum:

Gizem dedi ki...

Suyumuz bitiyo turkusunu de nehirleri goleri satmak icin yapildigini soyleniyor. Bu nedir yaaa? nasil acgozluluktur. gozleri doysun ne diyeyim.

sen nerelerdesin ayrica

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Yemiyorum pirinç mirinç. Makarna, bulgur var işte. Hem ben bulgur pilavını daha çok severim. Hem daha besleyici, hem daha faydalı, hem daha lezzetli.:))