24 Ocak 2008 Perşembe

İYİLEŞTİM GELDİM

Rota virüsü sonunda beni de vurdu. Cumartesi günü çok şüküt fayans ustası yatak odamızdan gitti. Sonra ben elimde şişe şişe deterjanlar, genel temizlik bezim, mobilya bezim, cem bezimle yatak odamın her bir tarafını temizledim. Her yer öyle tozlanmıştı ki, duvarları bile silmem gerekti. Yıkanabilecek her şeyi söküp yıkadım. Elim değmişken içime sinmemiş olan yer değişikliğini iptal edip, bal böceğimin odasını eski yerine , oturma odamı da yeniden oturma odası olacak şekilde taşıdım. Kilerden çıkan fazla eşyaları seçtim, koliledim, fazla olanları kocamla kayınvalideme gönderdim. tüm bu işler tek başıma ve bir gün içinde yapınca akşama soğuk algınlığı belirtileri iyice artmıştı.
Pazar sabahı uyandığımda her yerim ağrıyordu. Evim temiz olmasına temiz ve düzenliydi ancak ben bitmiştim. Öğleden sonra ateşlendim. Pazartesi günü işyerime geldiğimde acınacak haldeydim. Doktor üç gün istirahat verdi. Grip nedeniyle kulaklarımın işitme güçlüğü iyice arttı. İlk iki gün ne kapıyı ne de telefonu duymadan, sadece kulaklarımdaki gürültüleri dinleyerek dinlenmeye çalıştım.Aralıksız uyudum, uykuya doyamadım.
Bugün iş yerimdeyim. Kapıdan girdiğim andan itibaren koşuşturmya başladım bile..

3 yorum:

Alphecca dedi ki...

Geçmiş olsun.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım. Neyse hem işler bitmiş ona da geçmiş olsun diyeyim. Koştur koştur nereye kadar be kuuzum.:)

Hayatta Giderken dedi ki...

Neşeli ve incegülüm, teşekkür ederim. Bir evde kadının hastalanması zor oluyor. Ben yatak döşek yatarken düzen, temizlik, teritp neyim kalmadı. ev evlikten çıkıverdi tez zamanda... Gerçekten koştur koştur nereye kadar be incegülüm??